Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že vám uniká pointa letošního halloweenského kostýmu Miley Cyrus (31) a čekali jste od ní něco nápaditějšího? Její krok má možná víc souvislostí, než si myslíte. Nejen, že Lil Kim je podobně ztřeštěná navzdory čtyřicítce, která u ní klepe na dveře, ale obě zpěvačky symbolizují v šoubyznysu podobnou věc, a to kontroverzi mnohdy překračující pomyslné hranice vkusu. V době největší slávy byla totiž právě Lil Kim tou, co provokovala a právě tento kostým se stal legendární.

Rapperka si jej oblékla již v roce 1999 na předávání cen MTV Video Music Awards a sklidila za něj vlnu kritiky. A zde vidíme další spojitost. Na těch letošních totiž Miley způsobila doslova poprask svým vulgárním vystoupením se simulací kopulace s ženatým zpěvákem Robinem Thickem a obřím umělým ukazováčkem.

Miley tak svou starší kolegyni jistě potěšila, když jí tento snímek poslala na Twitteru, a připsala stručně: „Šťastný Halloween Lim Kim“ a překvapená zpěvačka odvětila jen podporující: „Yasssssssss my baby!!!!“

Ani Miley nemusí být smutná. Pro změnu za ni se před pár dny na párty přestrojila Paris Hilton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám