Hlavní obsah
Článek

Asi nebude z řad zlatokopek! I když se o Gabriele Dvořákové (35) občas říkaly nepěkné věci, že si vybírá jen movité muže, opak bude patrně pravdou. Nesmrdí jí žádná práce, a přestože už má renomé, že by za pár lechtivějších focení vydělala balík peněz, místo toho šla makat rukama. „V létě jsem pracovala v továrně,“ tvrdí v současnosti jedna z nejkrásnějších učitelek republiky.

„Zlatokopka je pro mě holka, která chodí s výrazně starším mužem nebo když je tam mezi oběma na první pohled patrný velký rozdíl v některých věcech. Což je příklad některých bývalých moderátorek. Ale u Gábiny to podle mě bylo jiné. Mareš i Malina jsou mladí pohlední kluci,“ brání svou lásku Noid (43), který prvně vztah s Dvořákovou prozradil Super.cz, udělali spolu pro nás krásné snímky, a navíc natočili i videoklip, v němž vystupují nazí.

Z lásky Vaška Noida Bárty je nyní kantorka, předtím si ale vydělávala v mateřské školce, v inzertní televizi, ale před začátkem školního roku šla také pracovat jako dělnice. „Dělala jsem ve fotolaboratořích. Chtěli mě jako sekretářku šéfům, ale to mě nebavilo. Nechci si někde jen tak odsedět osm hodin, to mě nudí. Tak jsem si vymohla, abych mohla jít dělat do továrny. Tam jsem dělala fotky, tiskla jsem trička, balila zboží a podobně,“ usmívá se půvabná modelka.

„Na Gábince se mi líbí, že to není klasická fiflena. Jednoho dne jsem dostal záchvat a řekl jsem: ‚Lásko, jedeme okamžitě na Madeiru!‘. Neměla vůbec nic zabalené, dal jsem jí jen svůj druhý batoh na přežití a sedm dní tam vydržela jen s jedněmi šaty a žabkami. Jinak nic, ani žádná kosmetika. Měl jsem přítelkyně, které by nevyšly ani na procházku, protože by si zkazily účes, taková ale naštěstí Gábinka není. Prokázala mi, že je to holka do nepohody," dodal ze své přítelkyně stále nadšený Noid.

Reklama

Další články

Načítám