Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) se vyjádřila ke snímku, který Super.cz poslal čtenář z jednoho baru a na němž je žena nápadně podobná právě vdově po zesnulém Karlu Svobodovi v trochu nemravné pozici. Přiznává, že do zmíněného podniku občas chodí pařit. Dříve, než jsme jí snímek ukázali, byla pěkně otrávená. „Vy mě úplně děsíte. Víte, jakej jsem chudák starej?“ připomněla hon, který se proti ní rozpoutal po smrti hudebního skladatele. A co ještě k fotce řekla?

Blonďatá plnokrevná dáma si umí užívat života plnými doušky, a když vyrazí do společnosti, stojí to za to. A ví to asi i ona sama, protože vážně netušila, jak moc skandální snímek můžeme mít.

„A to vám lidé posílají fotky? Uděláme radši jiný rozhovor. To je neskutečný. Připadám si opravdu jak za komunistů, je to ještě horší,“ postěžovala si s tím, že minulý týden, kdy měl snímek vzniknout, byla na kongresu v Ostravě. A pak pokračovala.

„Nevím, jestli jsem někde na fotce já, nebo ne, ale když je někdo v baru a někoho fotí, ten člověk se tam určitě šel asi jen modlit, že? Určitě pil minerálku a jen tam fotil, nic víc. Je to k zamyšlení. Kdo je bez viny, hoď kamenem,“ kroutí hlavou Svobodová.

To, že by byla na snímku právě ona, nepřiznala ani ve chvíli, kdy ho spatřila. Ale z jejích slov je patrné, že o její dvojnici půjde jen stěží. „Tak ta paní má pěkné nohy. A stahuje si sukni! Asi se jí při tanci vyhrnula. No a tak,“ zareagovala později Svobodová esemeskou, když jsme jí snímek poslali.

Reklama

Další články

Načítám