Hlavní obsah
Článek

Koloušek Honza je největším fešákem vily VyVolených a svou pozici žádaného samečka si moc užívá. Poté, co v duelu s obrem Jafarem vypadla jeho oblíbená kráska Nikol, truchlil Honza, který se může pochlubit bezkonkurenčně nejlepší figurou ze všech soutěžících, v náruči Evy.

Nikol se v úterý jako host vrátila na noc do vily a Honza v její přítomnosti okamžitě pookřál. Zprvu nesmělý barman ihned rozjel velkolepou párty. VyVoleným kolegům míchal jeden drink za druhým, tančil jako o život a netrvalo dlouho a došlo i na tolik žádaný striptýz.

Rozjetý Honza se svlékl jen do boxerek, ale to nabuzeným holkám rozhodně nestačilo. „Boxerky dolů, boxerky dolů,“ řvaly jedna přes druhou. A jak můžete vidět v našem videu, Honza je opravdu sundal!

Svou mužskou chloubu si ale střežil jako drahocenný poklad a za žádnou cenu se nechtěl ukázat úplně nahý. „Já ti tam podržím ten vějíř,“ snažila se ho ještě vyhecovat Pavlína, ale Honza se nedal a před kamerami ukázal jen svůj holý zadek, což ostatně neudělal poprvé. Pohledná Nikol mu jeho vypracované půlky osahávala už při jednom z bujarých bazénových večírků.

Reklama

Další články

Načítám