Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trápí vás vysušená pokožka nebo první vrásky? Vyzkoušejte nové přípravky Micro-Retinol americké přírodní kosmetiky Pevonia, které si oblíbila i známá herečka Dana Morávková.

Zázračný Retinol

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představte si, že existuje ingredience, která dokáže vyhladit vrásky, minimalizovat póry a ještě pokožku perfektně hydratovat. Taková složka existuje a jmenuje se Retinol. Jedná se o silný antioxidant, který pomáhá bojovat proti stárnutí. Retinol také hraje důležitou roli při ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy. Byl však až dosud také znám jako velmi nestabilní látka, která podléhá rychlé oxidaci a reaguje na světlo. Vyšší a zároveň účinná koncentrace Retinolu bývala navíc pro pokožku dráždivá. Kvůli těmto důvodům kosmetické firmy dosud přidávaly do svých produktů pouze velmi malé množství této jedinečné ingredience.

Fantastické výsledky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V laboratořích Pevonia dokázali Retinol „uzavřít“ do malých kapslí (nazvaných Tegospher). Tyto kapsle zaručí nejen přenos vitamínu do pokožky, ale navíc dokážou uvolňovat jeho účinek postupně a soustavně po dobu několika hodin. Dříve by vyšší koncentrace Retinolu způsobila iritaci pokožky. Nyní je díky postupnému uvolňování i podráždění minimalizováno. Nová generace retinolu eliminuje viditelné vrásky hluboko pod povrchem a současně je na povrchu pleť zřetelně vyhlazuje. Lépe tak bojuje s příznaky stárnutí a posiluje funkci kožní bariéry.

Přípravky s retinolem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkty nabízené pod značkou Micro-Retinol™ jsou ideální pro zákazníky od třiceti let, nabízejí program pro zdokonalení pleti a prevenci proti stárnutí. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti kromě citlivé a pokožky trpící akné. Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné používat celou řadu a v pořadí: odličovač, toner, sérum a na závěr krém.

Salónní péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společenská sezóna se blíží. Pro bezchybný vzhled je třeba věnovat svému obličeji a tělu náležitou péči nejen v domácím prostředí. Profesionální ošetření a přípravky umocní pravidelnou péči a výsledky používání retinolové řady umocní. Intenzivní ošetření Micro-Retinol Spa Clinica je určené pro ženy i muže. Dodá pleti nejen sjednocenou barevnost a svěžest, ale především vyhlazuje vrásky, podporuje zvyšování hustoty kožních buněk a pružnost pokožky. Následně je pokožka hydratovaná, rozjasněné a zdravá.

Další články

Načítám