Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Miroslav Donutil (73) sice už dávno skončil s natáčením populární série příběhů 3+1 s Miroslavem Donutilem, diváci o něj ale nepřijdou. Od září se totiž v České televizi vytasí s novou talkshow Trumfy Miroslava Donutila. V té si bude povídat se svými veřejnosti známými i neznámými přáteli z různých koutů republiky.

"Jmenuje se to Trumfy a tak budou trumfovat i ti, které veřejnost nezná. Teprve však budeme natáčet, takže nechci prozrazovat příliš dopředu," řekl herec Super.cz. Ten již před lety na stejné stanici uváděl i v reprízách mimořádně sledovaný pořad Na kus řeči, ve kterém si povídal se svými hvězdnými hosty. "Je to podobný typ pořadu, ale tentokrát to bude trochu obměněné," uvedl Donutil.

Skutečně je to tak. Novinkou je, že pořad bude putovní. Pokaždé se bude natáčet na jiném místě. Poprvé Donutil zavítá 22. června do nového divadla Bolka Polívky U22 v Praze Uhříněvsi. Hosty budou nejen principál Bolek, ale i Radek Brzobohatý a Jitka Čvančarová. Tento díl ponese název Cesta z Moravy do Prahy. Lístky jsou stále v prodeji. Podruhé se bude točit o dva dny později v Kladně. V pořadu vystoupí skutečně významné hokejové hvězdy a možná prý přijde i Jarda Jágr.

Šestého července se pak štáb, diváci i účinkující v čele s Vlastimilem Harapesem a dalšími hosty poplaví parníkem po Vltavě. Čtvrtý díl se bude vysílat z Nového Města na Moravě. Produkce prý nechá čtenáře hádat, které slavné osobnosti odtud pocházejí a mohly by tudíž v talkshow Miroslava Donutila vystoupit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám