Hlavní obsah
Článek

Když herečka Angelina Jolie (48) sdělila světu, že si preventivně nechala odstranit prsní žlázy z obavy před rakovinným onemocněním, tak to zásadně ovlivnilo Hanku Kynychovou (56). Došlo jí, že by se jí mohl tento problém rovněž týkat, navíc má v těle už dvanáct let prsní implantáty, a tak bylo na čase udělat revizi.

Známá propagátorka zdravého životního stylu měla velké obavy z rizika rakoviny prsu, které je poslední dobou tak často diskutované. „Jsem mámou tří dětí a ředitelkou nadace, která se stará o děti z dětských domovů," vysvětluje důvod mamologického vyšetření Hanka, která chce být  fit a v kondici ještě mnoho let.

Když jí lékařka oznámila, že je zcela v pořádku a riziko onemocnění je u ní velmi nízké, mohla si nechat Kynychová vyměnit silikonové výplně prsou. Přestože současné prsní implantáty již výměnu v případě absence subjektivních obtíží nevyžadují, přece jen starší generace silikonových implantátů se doporučuje vyměnit. A Hanka je měla v těle opravdu dlouho.

Operace proběhla bez problémů během necelé hodinky na sále a Hanka podle svých slov okamžitě po probuzení necítila žádné obtíže, natož bolest. „Cítila jsem se skvěle. Dvě hodiny po narkóze jsem volala rodině. Ráno, když mě manažerka s kamarádkou vyzvedávaly se mi ani nechtělo jít domů a vytáhla jsem je na kávu. Trošku se divily, ale souhlasily,“ vypráví s úsměvem Hanka, která sama byla překvapena nečekaně hladkým průběhem a nulovou bolestivostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám