Hlavní obsah
Článek

Stejně jako minulý rok i letos si vyrazila Nikol Moravcová (36) prodloužit léto do teplých krajin. Zatímco loni navštívila modelka a herečka Kalifornii a Havaj, letos došlo na Karibik.

Kráska zvládla navštívit hned několik zemí najednou - Floridu, Haiti, Jamajku a Mexiko, a to z jednoho jednoduchého důvodu, plavila se totiž zaoceánským parníkem. A nebyla to jen tak obyčejná loď, ale rovnou největší loď světa. Na palubě našla Nikol jednadvacet bazénů a vířivek, patnáct restaurací a barů, nákupní promenádu, divadlo s několika sály, kasino a dokonce ledové kluziště, horolezeckou stěnu a park včetně živých stromů.

„Byl to úlet. Večerní program byl nabitý k prasknutí, třeba muzikál Hairspray z Broadwaye, vodní nebo krasobruslařská exhibice, jazzová, taneční a jiná vystoupení. Promítání filmů v letním kině na zádi lodi. Prostě paráda," popisovala své zážitky z dovolené snů Nikol.

Blondýna se s námi podělila i o fotky, na kterých je ve většině případů v plavkách nebo dovolenkovém oblečení a zcela bez make-upu.

Reklama

Další články

Načítám