Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v roce 2008 zvítězila v nejsledovanější televizní modelingové show Tyry Banks Amerika hledá topmodelku, jedni se ofrňovali, druzí jásali. Whitney Thompson (26) dokázala pokořit všech svých třináct výrazně útlejších sokyň a v jubilejním desátém ročníku se stala první americkou plus-size americkou topmodelkou.

Rodačka z Floridy je proslulá tím, že neustále mění barvu svých vlasů a nikdy nevypadá stejně. V soutěži si konzistentně vedla dobře, v žádném úkolu a disciplíně nezaostala za ostatními. Byla velkou favoritkou samotné Tyry, která ji dokázala protěžovat navzdory nevoli ostatních porotců, kteří o ní prohlašovali, že je příliš okázalá a umělá.

Přestože se krátce po soutěži stala senzací a nafotila hned několik obálek časopisů, točila reklamu s Rihannou a předváděla módu pro řadu značek jako modelka větších velikostí, její modelingové úspěchy ustoupily již o dva roky později. V současnosti ji už příliš vidět není.

Reklama

Další články

Načítám