Hlavní obsah
Článek

Jde o prezidentku nadace Kapka naděje, nebo o její dokonalou dvojnici? Redakce Super.cz získala od čtenáře fotografii blonďaté vampýrky, která minulý týden prý v dost podroušeném stavu řádila ve známém celebritním baru v centru Prahy. A rozhodně to nevypadalo na decentní posezeníčko u kávy! Údajná Vendula Svobodová (52) totiž zvedala sukni a ukazovala své spodní prádlo. Posuďte sami, zda v dámě poznáte vdovu po Karlu Svobodovi (†68), či vám jí bude připadat jen podobná.

O tom, že by skutečně mohlo jít o Vendulu, potvrzuje čtenář, který nám snímek poskytl.

„Vendula Auš Svobodová byla v baru středem pozornosti. Přišla sama, oděná jako lehká dívka, a motala se kolem chlapů všech věků. A hlavně předváděla docela žhavou show na baru,“ tvrdí čtenář s tím, že za ním domnělá Svobodová přišla, protože si všimla, že ji fotí. „Hádala se, abych tu fotku zničil, ale díky jejímu stavu se jí to nepodařilo,“ dodal.

Samotnou Svobodovou se nám nepodařilo zkontaktovat. Že ale v baru, kam chodí rádi hokejisté, fotbalisté, zlatokopky a celebrity ze šoubyznysu, minulý týden byla a pořádně se utrhla ze řetězu, to nám potvrdilo několik na sobě nezávislých zdrojů. Třeba jde ale i tak jen o neskutečnou náhodu a do podniku týž noc přišla dvojnice Venduly, která se chovala mnohem prostopášněji než sama Vendula. Kdo ví…

Reklama

Další články

Načítám