Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak sama americká herečka Kirstie Alley (60) přiznala, za poslední téměř tři měsíce je díky každodenním intenzivním tréninkům tance poloviční. A přestože Alley jako favoritka v taneční soutěži Dancing With The Stars skončila nakonec druhá, nejdůležitější je pro ni sebevědomí, kterého se po letech marného boje s kily navíc opět dočkala. A že se dostavilo v dostatečných dávkách, dokazuje i hereččin nový sexy šatník.

Kirstie si dokonce na nějaký čas pořídila mladého zajíčka, jednadvacetiletého rappera Stancieho Boyda, kterému už však stačila dát kopačky s „nečekaným“ odůvodněním, že je ještě příliš mladý, nevyzrálý a fixovaný a maminku. Kirstie se také i po skončení soutěže stále objevuje se svým tanečním partnerem Maximem Chmerkovským, který se stal jejím dobrým přítelem. V jeho společnosti pokaždé rozkvete a také se hodí pořádně do gala.

Přestože Kirstie stále není úplně štíhlá, zhlédla se v odvážných modelech jako jsou úzké šaty a legíny. V elastických šatech, které ještě částečně vytvarují její postavu, vypadá herečka perfektně. V legínách, které zdůrazní každý nedostatek nohou, je to už o malinko horší, přesto je ale Kirstie na svůj věk neuvěřitelně přitažlivá a šik.

Legíny si na sebe nedávno vzala i zpěvačka Christina Aguilera (43), která se na rozdíl od Alley pěkně zakulacuje. Té tento nepříliš lichotivý módní trend spíše uškodil.

Reklama

Další články

Načítám