Hlavní obsah
Článek

Od ledna platí zákon, který u plenek zvyšuje DPH. Řada politiků před volbami slibovala, že je zase zlevní. To však není možné, protože by to odporovalo nařízením Evropské unie. I přesto lze ale plenky koupit za nižší ceny – přečtěte si jak!

Nižší DPH u plenek je nesplnitelný slib

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejedna politická strana se zaměřila na mladé rodiny a maminky s dětmi a hodlala získat jejich hlasy stůj co stůj. Slibovalo se proto doslova nesplnitelné. Plenky jsou od ledna dražší kvůli vyšší sazbě DPH. Kupodivu to však nebyl původně výmysl českých politiků, ale přišel od EU z Bruselu. Kdo uvěřil předvolebním slibům o levnějších plenkách, ostrouhá – EU je proti zlevnění. Jak tedy nakoupit plenky za nižší cenu?

Výhodný Pampers Premium program ušetří tisíce ročně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plenky nejsou levná záležitost, to potvrdí každá hrdá maminka. Internetový obchod Feedo.cz tedy přichází s prémiovým programem, díky kterému získáte plenky Pampers po celý rok za zvýhodněnou cenu. Například krabicové balení Pampers Active Baby 4 maxi (99 ks) je tak možné získat už za 479 korun. A při nákupu nad 999 korun je navíc poštovné zdarma. Zapojte se do Pampers Premium programu také!

Trendy taška zdarma při nákupu nad 999 korun!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poštovné zdarma není jediným bonusem, který získáte při nákupu nad 999 korun. Jestliže nakoupíte plenky Pampers nejméně v této hodnotě, dostanete jako bonus praktickou a stylovou sportovní kabelku. Ale pozor – akce končí už 6. listopadu! Nepropásněte příležitost získat zadarmo takový trendy doplněk a nakupte si plenky Pampers za nízkou cenu do zásoby.

Další články

Načítám