Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na snímky v tomto článku by málokdo tipoval, že zpěvačka Barbra Streisand oslavila letos v dubnu jedenasedmdesáté narozeniny.

Je pravda, že si americká hudební legenda nenechala nikdy upravit svůj typický orlí nos (což se ukázalo postupem let jako chytrý krok, neboť se nos stal její obchodní značkou), na druhou stranu se ale nikdy vyloženě nebránila pomocí estetické medicíny zpomalit proces stárnutí. V roce 2006 byla například přistižena, jak odchází zafačovaná z kliniky plastické chirurgie Lasky v Los Angeles. Všechny zákroky, které v tajnosti podstoupila, ale působí velmi přirozeně.

Naposledy Streisand všechny odzbrojila svým vzhledem na koncertu Back To Brooklyn, který se odehrál ve zpěvaččině rodném městě. Při této příležitosti okouzlovala publikum svěžím obličejem a pevným hlubokým dekoltem.

Americká diva zářila možná také proto, že tento večer byl pro ni srdeční záležitostí. Barbra Streisand se vrátila koncertovat do rodného Brooklynu po dlouhé době, naposledy zde vystoupila ve svých šestnácti letech a ihned poté nastartovala svoji pěveckou kariéru. Během koncertu Barbra vzpomínala na své dospívání v Brooklynu, výběr repertoáru komentovala těmito slovy: „Dnešní večer je hlavně o písních, které miluji a které mi napsali přátelé, které miluji.“

Celý koncert, který vyjde koncem listopadu na hudebních nosičích, byl jedinečný tím, že během něj vůbec poprvé veřejně vystoupila zpěvačka se svým synem Jasonem Gouldou, se kterým zazpívala skladbu Irvinga Berlina How Deep Is The Ocean.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám