Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) oslaví v pátek čtyřicetiny, ale nevypadá ani o rok starší, než když se objevila v roli krásky, která nahoře bez sváděla tatínka hlavního hrdiny ve filmu Báječná léta pod psa. Jak tohle Alice, kterou jsme naposledy viděli v kritiky proklínaných Babovřeskách, dělá?

Své vnady neměla Alice problém ukazovat nikdy. I jako maminka dvou dětí se svlékla ve filmu Kajínek, kde předvedla divoký sex s vězněm na útěku. Přitom toho prý pro svoji figuru moc nedělá. "Ale teď jsem vlastně začala s novým sportem. Syn Vašík začal lézt na horolezecké stěně a já jsem se nechtěla nechat zahanbit. Takže několikrát týdně lezu a je to fakt zápřah, cítím všechny svaly," svěřila Super.cz.

Pokud jde o její tvář bez vrásek, tak už nenechává nic náhodě. "Čtyřicítka pro mě není žádný zlom, víc jsem prožívala třicítku, ale všechno už nejde samo a vrásky mít nechci. A tak jsem se rozhodla, že si ho po podpaží, kam jsem si botox nechala aplikovat, abych se zbavila pocení, nechám napíchat také do čela," svěřila Alice.

Toho, že by jako herečka přišla o mimiku, se nebojí. "Záleží na doktorovi, někdo z vás samozřejmě udělá sádrovou masku, ale to já nechci. Chtěla jsem, aby to vypadalo přirozeně, takže jsem paní doktorce povolila je trošičku, a když mi nabízela třeba ještě nějaké výplně, odmítla jsem. Na to bude, myslím, dost času, až mi bude padesát," míní Bendová.

A jak plánuje svoji oslavu? "Já hlavně doufám, že ji nikdo neplánuje za mě. Překvapení nesnáším. Takže si buďto s rodinou sedneme doma, já uvařím a objednala jsem dort, aby z toho něco měly i děti, anebo můžeme jít někam na večeři," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám