Hlavní obsah
Článek

Málokdo projeví v padesáti letech takovou odvahu jako čarodějka Zdena Regina. Přestože je s přehledem nejstarší účastnicí VyVolených, soutěžícím dokáže konkurovat i při odhalovacích úkolech.

Zdena Regina je opravdu babičkou k pohledání. Zatímco její vrstevnice propadají domácímu pohodlí, ona se přihlásila do ostře sledované reality show, v níž už dokonce odhalila i svůj hrudník. Její čáry totiž na kamery neplatí, a diváci se tak dočkali i pohledu do jejího soukromí.

Zralá žena se nebránila ani přehlídce spodního prádla s erotickým nádechem, během níž předvedla stejnou show jako její o generaci mladší kolegyně. Zdena Regina oblékla prádélko jako ze sexshopu a stylizovala se do role „bordelmamá“, za což sklidila velký obdiv.

Nadšená z jejího výkonu ale nejspíš nebyla její dcera, která ji přišla pozdravit alespoň přes obrazovku ze zpovědnice. Zdena Regina na toto překvapení reagovala dost podrážděně a štáb obvinila z citového vydírání. Dcera přitom měla dobrý úmysl a přišla jí ukázat svého malého synka, aby VyVolené babči dodala energii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám