Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) byla celá léta považována za holku, ke které nejlépe sedělo přízvisko ‚sportovní‘. Časy se ale mění a s nimi i Luciina vizáž. Sportovní prvky z jejího šatníku vzhledem k životnímu stylu nezmizí nikdy, ale poslední dobou fanoušky překvapuje výběrem také elegantnějšího oblečení a celkově ženštějšího stylingu. A velmi mile, nutno dodat, neboť ten dává vyniknout mnohem jemnějšímu a zároveň sexy Lucčinu ‚já‘.

Protože je Lucka krásná nejen zvenku, často se zapojuje do projektů, které pomáhají tam, kde je třeba. I z Kanady, která je jejím druhým domovem, své jméno spojila, a to doslovně, s říjnovým Pinktoberem, který podporuje boj proti rakovině prsu. Stala se patronkou jedné z kabelek, které (limitovaná kolekce čítá celkem 11 kousků) pro tuto příležitost navrhla Alice Abraham. Kabelky se draží a celý výtěžek bude věnován na Avon konto proti rakovině prsu.

Svými podpisy kabelky dotvořily také další dámy, jmenovitě Simona Stašová, Mahulena Bočanová, Iva Pazderková, Iva Frühlingová, Monika Bagárová, Olga Šípková, Tonya Graves, Monika Absolonová, Ivana Gottová a Gábina Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám