Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plánujete speciální večer ve dvou. Svíčky jsou zapáleny, víno je na stole a z reproduktorů se line příjemná hudba. Co tomu ještě chybí? Přeci svůdné prádélko! A ne jen tak ledajaké. Zvláštní událost si žádá něco extra.

Udělejte si radost erotickým prádlem a ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plánujete pořídit si nějaký ten dráždivý kousek? Nyní je ten pravý čas. Na Astratex.cz pořídíte tento týden vybrané kousky se slevou 25 %! Na své si přijdou milovnice extravagance i ty z vás, které hledají méně odvážné, ale pořád sexy prádlo. Podívejte se, jaké luxusní kousky v akci pořídíte!

Dráždivá krajka a svůdný satén

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když chce být žena sexy, sáhne po krajce. Když chce, aby se muži při pohledu na ni zatajil dech, měla by sáhnout po sexy kompletu Splash. Sexy košilka zdobená krajkou a saténem podtrhne krásu vašich křivek a nechá prostor pro fantazii. Na zadní části je na zavazování a je vybavena úchyty na podvazky. K sexy košilce obdržíte také ladící tanga. Co říkáte?

Oblečená – neoblečená?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdná vyšívaná síťka je to pravé na rozvášnění smyslů. Erotický komplet Hennesy z jemné elastické síťky padne jako ulitý každé postavě, svůdně poodhalí, co se skrývá pod ním a naladí vás na tu správnou vlnu. Komplet košilky a kalhotek je zabalen do dárkové krabičky – pánové tak mohou sebe i svou partnerku potěšit krásným dárečkem!

Luxusní krajka pro nevšední ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Košilky nejsou nic pro vás? Dáváte přednost podprsence a kalhotkám? Pak zkuste jejich odvážnější a rozhodně svůdnější variantu! Komplet Donna si zamilují všechny ženy, které milují krajku a neotřelost. Luxusní, lehce elastická krajka a květinová výšivka jsou jako dělané pro večery ve dvou. Napumpujte svůj sex-appeal, udělejte si radost a ušetřete!

Když hledáte něco extra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit sexy jako nikdy dřív? Milujete luxus? Sáhněte po okouzlujícím kompletu Isida! Průsvitný materiál dráždí představivost a zajímavé zdobení v podobě volánků vám dodá šmrnc. Košilku snadno zavážete pomocí saténové stužky. A stejně snadno ji také rozvážete. Budete zkrátka neodolatelná!

Další články

Načítám