Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá drobná blond servírka Hayley Roberts z Walesu téměř před třemi lety v baru doslova uhranula hollywoodského fešáka Davida Hasselhoffa (71). Ten se ocitl v Cardiffu během natáčení pořadu Britain’s Got Talent. Roberts jej požádala o společnou fotografii, on ji na oplátku o telefonní číslo a velká romance byla na světě.

Během několika dní absolvovali první rande a téměř o třicet let mladší Hayley bodovala. Dokonce natolik, že si s dvakrát rozvedeným představitelem záchranáře Mitche Buchannona může pěkně zahrávat. Už pětkrát ji její slavný partner, s nímž už procestovala půlku světa, požádal o ruku, ale pokaždé ostrouhal.

Jenže teď Davidovi vysvitla naděje. Hayley se nechala slyšet pro deník Daily Star, že je konečně připravena stát se jeho ženou. „Kdyby se mě teď zeptal, řekla bych ano. Nechtěla jsem se do ničeho vrhat po hlavě. Každý vztah dojde k momentu, kdy vyprchá období zamilovanosti, ale s Davidem je to stále skvělé,“ vyznala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám