Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V listopadu bude mít premiéru další česká komedie, ve které uvidíme prsa i zadeček jedenadvacetileté Karin Krausové ze zpravodajského týmu Novy. Zatímco v Kameňáku 4 odhalovala své vnady s další dívkou ve sprše, ve snímku Maturita coby studentka střední školy v rámci svých milostných spádů poodhaluje tělíčko hned několikrát.

Po divokých orgiích s přítelem své učitelky v podání Filipa Kotka skončí v posteli se spolužákem, kterého hraje Tomáš Polák, jehož na párty často potkáváme jako doprovod Kate Zemanové a nyní je na stáži v týmu VyVolených.

Karin s Tomášem s nahotou problém neměli, protože nějaký čas spolu i bydleli. „Bylo to klasické spolubydlení, spali jsme každý v jiném pokoji, do společné postele nás svedla až Maturita,“ vysvětluje Tomáš Polák.

Nová komedie od scenáristy Gymplu Tomáše Houšky cílí především na teenagery a objeví se v ní také muzikálová hvězdička Míša Doubravová. Podle tvůrce dnes erotika a sex ke generaci středoškoláků neodmyslitelně patří a nemá smysl se tomu ve filmu vyhýbat.

Partička maturantů ve filmu také vydatně pije alkohol, kouří marihuanu a šňupe kokain. Houška ale prý nemá důvod k obavám: „Nikde není řečeno, že jsou naši hrdinové nezletilí a jejich představitelé zletilosti dávno dosáhli. Problém udělal spíš věk statistek v popravčí četě. Na první pokus mi s nahými ňadry přišly holky pod osmnáct bez souhlasu rodičů, museli jsme to přetočit," svěřil.

Nahotinka z Kameňáku 4 se lechtivým záběrům dlouho bránila, odvážné scény filmu Maturita se proto točily až nakonec. „Jsem toho názoru, že nic se nemá přehánět. Teprve když jsem při natáčení Aleně pronikla pod kůži, pochopila jsem, že bez této scény by její postava nebyla úplná,“ komentuje svoji nahotu Karin Krausová.

Reklama

Další články

Načítám