Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V létě je Pavlína Danková (60) vždy velmi časově vytížená, a tak vyjíždí na odpočinkové dovolené vždy na jaře a na podzim. „V létě mi u nás nic nechybí a těší mě, že si můžu užívat sluníčka na zahrádce, kde je moc hezky," říká Danková.

Nejčastějším cílem tiskové mluvčí pražské Motolské nemocnice jsou Spojené arabské emiráty, které na jaře navštívila se svým partnerem Milanem Benešem. „Když tady je ošklivo, tak tam je nádherně. Zároveň to není zase tak daleko a nemusím se potýkat s nepříjemným časovým posunem," popisuje výhody zmíněné destinace Pavlína. „Jezdím pokaždé jinam - do jiného Emirátu. Tentokrát bych chtěla navštívit Fujairah nebo Ras al-Khaimah," svěřuje se Pavlína, která během svých návštěv Emirátů nikdy nevynechá výlet do Dubaje.

Bývalá moderátorka publicistického pořadu Občanské judo nejezdí do Emirátů kvůli nakupování jako velká část turistů, ale má spadeno na jiná lákadla. „Láká mě tam hlavně počasí a služby. Na rozdíl od jiných muslimských zemí se tu jako žena necítím nepatřičně," říká Pavlína.

Reklama

Další články

Načítám