Hlavní obsah
Článek

Oslavy Halloweenu se kvapem blíží a celebrity už se nemohou dočkat. Na internetu se chlubí svými kostýmy a vymetají jednu párty s touto tematikou za druhou. Na jedné takové v New Jersey se objevila i herečka Tara Reid, jejíž tvář se vám jistě vybaví z komedie Prci, prci, prcičky.

Herečka se dostavila do hotelu Harrah’s ve městě kasin Atlantic City na akci s názvem Halloween Party at The Pool v převleku za řeckou bohyni v hodně dráždivém provedení. Jako moderátorka celé akce byla ještě víc středem pozornosti než jako pouhý host, a tak si každý mohl všimnout, že se její postava snad alespoň trochu přiblížila zdravým rozměrům. K Taře totiž chrastění kostmi patří bohužel stejně neodmyslitelně jako pařby do rána následované opileckými paparazzi fotografiemi.

Tentokrát se ale sedmatřicetiletá hvězda, která netají zvětšení ňader ani liposukci, udržela střízlivá a svou roli brala velmi svědomitě. Oproti snímkům z roku 2009, kdy na pláži děsila postavou anorektičky, je její aktuální vizáž určitě pokrokem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám