Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vidět, že po image roztomile dětské hvězdičky kanálu Disney už není ani památky. Selena Gomez (31) dospěla v atraktivní mladou ženu, která se ráda pochlubí, čím ji příroda, ale i jehla tatéra obdařily. Během pondělního dne, který trávila bez pracovních povinností s přáteli u hotelového bazénu na Floridě, poprvé odhalila i tetování na pravém boku.

Jedná se o blíže nespecifikovanou frázi, která by měla být již jejím třetím tetováním. Na zápěstí má od loňského února ještě notu a krk jí zdobí římská číslice 76 - ročník narození její maminky.

Selena, jež je od července už i v USA legálně plnoletá a mohla by tak okusit nezřízeného života mladé celebrity, se na hony vzdálila od svého bývalého přítele Justina Biebera (30), s nímž randila téměř dva roky. Ten od rozchodu s ní pořádně zvlčil a na krku má snad víc průšvihů než profesionálka v tomto oboru Lindsay Lohan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám