Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská glamour modelka a televizní osobnost Nicola McLean (27) to na londýnské premiéře filmu Moje krásná učitelka (v originále Larry Crowne) trochu přepískla s hloubkou výstřihu. Přestože zvolila velice elegantní černý kalhotový overal, touha prodat své silikonem vylepšené přednosti za každou cenu působila nakonec dost lacině. Nicola si během pózování před fotografy nevšimla, že jí vyčuhuje bradavka a vesele se dál usmívala.

Premiéra filmu Moje krásná učitelka v režii Toma Hankse se konala v londýnském multikině Westfield Vue. Dorazila řada známých osobností. Největší poprask svým modelem způsobila právě tato modelka. Chtěla-li dát na odiv svá obří silikonová ňadra, mohla použít speciální oboustranná „lepítka“, která jsou celebritami hojně využívaná. Možná bylo ovšem vykouknutí její bradavky mediálním záměrem.

Než se McLean stala modelkou, byla armádní kadetkou. Je „profesionální“ dívkou ze strany 3, která pózovala odhalená pro britský The Sun a Daily Star. Nicola je zároveň jednou z nejúspěšnějších glamour modelek předvádějících převážně luxusní spodní prádlo a plavky. V roce 2004 si nechala zvětšit poprsí z velikosti 32C na 32E. O tři roky později podstoupila další plastickou operaci, která znamenala zvětšení na velikost 32G.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám