Hlavní obsah
Článek

Již ve středu televizní diváci uvidí poslední scénu Soni, kterou v seriálu Cesty domů hraje Pavla Vitázková (45). Po tragické autonehodě Vitázková definitivně zmizí ze seriálu. A to zrovna v okamžiku, kdy se začala opět sbližovat s bývalým manželem v podání Miroslava Etzlera (59). Super.cz zjistil, kdo ji nahradí!

Herci mezi seriály putují podle toho, jak se hodí dramaturgům a scenáristům. Také záleží na tom, kolik jsou jim jednotlivé produkce ochotny zaplatit. Takhle se do seriálu přesunuje herečka Tereza Kostková (47). "V srpnu ještě natočím pár dílů Ordinace v růžové zahradě. Pak už budu k dispozici na novou práci," prozradila Super.cz.

Jaký ale bude mít její postava vývoj, říci nesměla. Náš server ale zjistil, že právě ona bude novou partnerkou Miroslava Etzlera. "Je to o to pikantnější, že už spolu hráli v Pojišťovně štěstí. A to sourozence. Tenhle incest naštěstí není trestný," smál se zdroj, jenž informaci poskytl.

"Jednotlivé dějové linky nemůžeme dopředu prozrazovat. Jisté je, že diváci budou určitě spádem událostí v seriálu Cesty domů překvapeni," uvedla mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.

Reklama

Další články

Načítám