Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

České ženy mají na kontě další trumf. Modelka Michaela Haladová svým půvabem nadchla Afriku a v mezinárodní soutěži krásy skončila na třetím místě.

Míša se může pyšnit titulem druhá vicemiss Tourism World 2013, k němuž se probojovala v konkurenci krásek z 59 zemí. Česko se ovšem v soutěži, která se odehrála v Rovníkové Guinei, neztratilo, a naše zástupkyně sklidila ovace ve společenských šatech, i během promenády v plavkách.

Ve finální pětce jí dělaly společnost konkurentky z Gabonu, Španělska, Ukrajiny a Venezuely. Poslední z nich se nakonec stala celkovou vítězkou a za ní skončila čokoládová zástupkyně Gabonu. Česko se tak díky Haladové umístilo nejlépe ze všech evropských zemí.

Naše kráska si během finálového večera vyzkoušela spolupráci s choreografy, kteří mají zkušenosti s předními hudebními hvězdami jako Beyoncé a Rihannou. Soutěž pro ni byla velmi náročná, a teď ji čeká zasloužený odpočinek.

„Celých 14 dní jsme vstávaly v brzkých ranních hodinách, abychom z ostrova Bioko letěly na pevninu Rovníkové Guinei a tam poznávaly zdejší kulturu. Druhý týden jsme do nočních hodin trénovaly choreografii na finálový večer. Poslední noc před finále jsme dokonce trénovaly až do čtyř hodin ráno,“ popsala Míša svůj zážitek z mezinárodní soutěže krásy.

Reklama

Další články

Načítám