Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Richard Genzer (57) by si měl prohloubit své znalosti ve filmografii. Mohl by si doplnit i svou slovní zásobu. V zábavné show Partička je totiž nejslabším článkem. To se ukázalo i v jednom z posledních natočených dílů. Genzer je na tom s pamětí totiž tak špatně, že si v jedné ze scének nemohl vzpomenout na jméno legendárního francouzského komika Louise de Funèse.

Když herečka Tatiana Vilhelmová s čepicí na hlavě předváděla legendárního herce, Genzer si dokonce chvilku myslel, že se jedná o zpěváka. Pak mu teprve došlo, jak hluboce se mýlil. Místo příjmení Funès ze svých úst ale vypustil jméno jeho dabéra. „Filipovský,“ vyřkl Genzer. Ten si ale hned uvědomil svou chybu. Když se chtěl opravit, zmohl se jen na neurčité výrazy.

„Ne, ne, ne, ne. Toho druhého jsem myslel. Toho cizího. Fantomase,“ rozesmával všechny v sále Genzer, který si nakonec naštěstí vzpomněl. Pokud ale chce v televizi používat cizí jména, měl by se je lépe naučit. Jméno slavného francouzského komika pěkně zkomolil. Tím rozesmál celý sál a dokonce i své kolegy dostal do kolen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám