Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to pět týdnů, co Michal David (63) podstoupil operaci kotníku. A protože král českých diskoték ještě neskáče přes kaluže, využívá vozíček.

Hned, jak to bylo možné, zamířil hitmaker do Divadla Broadway, aby zhlédl své autorské představení Mata Hari, jehož premiéry se kvůli zranění nezúčastnil. Vzhledem k tomu, že divadlo má zřízený přístup pro vozíčkáře, nestálo nic v cestě a představení si mohl užít.

„Co mám říkat, dojalo mě to, nejsem zas takový drsňák, abych to přešel s kamennou tváří," nechal se slyšet zpěvák, skladatel a producent Michal David.

„Ještě nejsem úplně fit, možná o tom vznikne muzikál, ale nějaký čas se bez berlí neobejdu. Snad to už nebude trvat dlouho. Sem tam mě noha zabolí, ale zvládám to," říká David.

Zjistili jsme, že zraněný umělec brzy odjede na rehabilitaci na Kanárské ostrovy. „Rehabilitace mě čeká i doma, chci naskočit do práce co nejdříve. To znamená konkrétně pátého listopadu, kdy mám koncert na Slovensku. Ten nemíním rušit a určitě vystoupím. Uvidím, zda ještě využiji vozík nebo jen berle, ale to je mi úplně jedno. Prostě budu tam," dodal Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám