Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další Duel má svého vítěze. Hromotluk Jafar, který do vily přišel před jedenácti dny a nestihl se ještě ani pořádně rozkoukat a Nikol, která po čtyřiašedesáti dnech a řadě skandálů okusila adrenalin souboje už podruhé, bojovali srdnatě. Se čtyřiašedesáti procenty hlasů nakonec triumfoval Jafar a všichni zůstali v šoku.

Jafar, který při Výzvě o Nikol prohlásil, že při svém boji o pět mega jde klidně přes mrtvoly, se s ostatními loučil se srdcem na dlani. „Miláčkové, bylo mi tu s vámi krásně. Pokud se nevrátím, bude mi po vás smutno,“ prohlásil a zmizel z vily.

Jeho soupeřka Nikol si věřila podstatně víc. „Jsem lepší šoumenka a je se mnou větší zábava. Předvedla jsem toho hodně a předvedu toho ještě víc,“ slibovala divákům dívka, které nezbývá než dát za pravdu. Pravidelně se před kamerami svléká a hned po svém vstupu do vily se opila a pomočila.

Jako zjevení při dnešním Duelu ve studiu působila Regina Holásková, která jako nová soutěžící vstoupila právě v těchto chvílích do vily. Jak ji přijme její někdejší kamarád i sok Vladko? „Doufám, že mě přijme hezky,“ svěřila se svým typickým úsměvem Regina, která jde do vily s pozitivní myslí. „Jdu si válet šunky. Už jsem se nadřela dost. Budu hodná a slušná,“ slíbila před Terezou největší rebelka první řady.

VyVolení si s převahou čtyř hlasů přáli zpět Nikol. A diváci jejich prosby nakonec nevyslyšeli. Největší sympoš Jafar odcházel se vztyčenou hlavou. „Řekla jsem, že budu taktizovat a to mi určitě neprospělo. Nelituji ničeho. Bylo to skvělý,“ prohlásila se slzami v očích Nikol, kterou měla řada lidí za favoritku soutěže.

Reklama

Další články

Načítám