Hlavní obsah
Článek

Kristína, jedna z nejpopulárnějších slovenských zpěvaček, jejíž hity Horehronie, Pri oltári nebo V sieti ťa mám se těší značné oblibě i v České republice, dokončila nový klip k singlu Rozchodový reggaeton. Obrazové ztvárnění rytmicky svěží písničky o rozchodu, který není jen bolestnou vzpomínkou, ale příležitostí k vzrušující cestě za něčím novým, je v mnohém výjimečné.

Natáčelo se v Praze a především v Amsterodamu, kde vznikla řada velmi atraktivních záběrů. Drobnou, ale nepřehlédnutelnou roli taxikáře si zahrál Miroslav Donutil (73). Kristíně – dívce, která se po rozchodu s přítelem rozhodne odejít za lepším životem do ciziny, protože doma pro ni život ztrácí smysl – v pravou chvíli věnuje pár dobrých rad, za odměnu od ní dostane polibek.

„Jsem spokojená a nadšená. Tenhle nový videoklip je odlišný od těch, které jsem dosud natočila, má v sobě mnoho překvapení. Mám velkou radost, že pozvání účinkovat v něm přijal legendární herec Miroslav Donutil. Je to velký profesionál s obrovskými zkušenostmi, práce s ním byla nezapomenutelná. I díky němu jsem se jako herečka víc sžila s rolí děvčete z příběhu,“ konstatuje Kristína.

Reklama

Další články

Načítám