Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zuzana Belohorcová (48) a její partner Vlasta Hájek prožili výlet snů. Ke konci května se totiž vydali do Monte Carla, proslulého města hazardu s velkým množstvím casin. A výlet se vyvedl nad jejich očekávání. Díky bývalému manažerovi týmu McLaren-Mercedes v soutěži F1 Pavlu Turkovi se totiž setkali s největšími hvězdami Formule 1.

„Byli jsme tam jako v sedmém nebi. Viděli jsme se s Nicem Rosbergem, což je v současnosti týmový kolega Michaela Schumachera. Fotili jsme se s Vitantoniem Luizzim. Pavel nás dokonce seznámil s Fernandem Alonsem,“ svěřil se Super.cz Hájek, který tuto službu Turkovi snad do konce života nezapomene.

„Naprosto jsem na něj změnil názor z televizní obrazovky. Je to velice skromný chlap s velkými kontakty. Kdyby nebylo Pavla, Alonso by se s námi ani nebavil. Nechtěl se s nikým ani fotit. Pak zasáhl Pavel, který se s ním dobře zná a hned to šlo,“ vysvětlil přítel moderátorky Zuzany Belohorcové, který v Monte Carlu slavil své šestatřicáté narozeniny. A lepší dárek si podle svých slov nepřál ani ve snu.

„Byla to naše první dovolená od narození Salmy, na kterou jsme jeli bez ní. Zajímavé na výběru místa bylo to, že jsme ji dva roky zpátky právě tam zplodili,“ dodal Hájek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám