Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na této narozeninové párty nebylo nezvykle zapotřebí kapky alkoholu, jak jsme zvyklí na běžných večírcích a oslavách. Zato se neobešla bez tělocvičny s opičí dráhou.

Byly na ni totiž pozvány celebrity se svými ratolestmi. Na párty se mezi mnohými známými osobnostmi objevila i Jana Bernášková. Hvězda seriálů Ulice a Vyprávěj přivedla své početné příbuzenstvo, ale její starší dcera v sestavě chyběla. „Já mám dvě děti, Justýnu a Theodora, ale Justýnka tady v době oslav není. Tak jsem vzala kromě malého Theodora, kterému jsou teprve dva měsíce, ještě dva synovce, Matěje a Alfréda,” představila své malé hosty Jana Bernášková.

A proč vyrazila Bernášková do společnosti bez dcery? „Justýnka byla nemocná a navíc byla na víkendu u svého tatínka. Naopak synovci mého manžela byli zdraví a měli volno, tak jsem je vzala. Přišlo by mi líto nemít s sebou děti, které by mohly využít tělocvičnu. Theodor toho totiž ještě moc nenaběhá," vysvětlila své pohnutky Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám