Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ofinka ostříhaná jako podle kastrolu, obrovské oči, plné rty a sametově hebká pleť. Není divu, že po mladší sestře herečky Kristýny Bokové sáhla už řada filmařů. Jenovéfa Boková si zahrála ve filmech Občanský průkaz nebo Revival, o prázdninách natáčela nový seriál.

Překrásná Jenovéfa se ale nikam necpe a potkat ji na společenské akci je téměř nemožné. My se s ní setkali, když se s dalšími půvabnými mladými ženami ze šoubyznysu nechávala odborně nalíčit. "Já na takové věci moc nejsem, o tom, že bych hledala uplatnění třeba ve fotomodelingu, vůbec neuvažuju. Fotila jsem sice pro pár kamarádů, ale to byla výjimka," svěřila Super.cz.

Teď dává před všemi aktivitami přednost škole. "Studuji šestý ročník konzervatoře, bude ze mne diplomovaná houslistka se zkratkou dis. před jménem. Směju se tomu, zní to jako dyslektik," smála se Jenovéfa, která může s tímto titulem například děti vyučovat hře na housle. To ale momentálně v plánu nemá.

"Teď si užívám studentský život, který už nebude dlouho trvat. Ale učení se nezříkám. Možná, až budu starší. Zatím ale chci dál dělat to, co dělám," plánuje Boková, která kromě herectví a školy také vystupuje s vlastní kapelou, zatím ale jen po menších klubech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám