Hlavní obsah
Článek

Jak brání celebrity svou pokožku a vlasy proti podzimním plískanicím? Jak si udržují štíhlou linii? S pomocí přírodních léčivých přípravků a kosmetiky, které jsou nyní k dostání i v ČR! Vyzkoušejte osvědčené přírodní produkty, které pravidelně používají i takové hvězdy, jako jsou hollywoodské herečky Jennifer Aniston a Gwyneth Paltrow nebo modelka Miranda Kerr!

Jennifer Aniston a zázrak jménem GMN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Herečka Jennifer Aniston, známá ze seriálu Přátelé, si udržuje štíhlou linii díky GMN – což je zkratka pro glukomannan. Jde o doplněk stravy, jenž způsobí pocit nasycenosti a snižuje vaši chuť k jídlu. Díky unikátnímu složení zajistí, že budete jíst méně, ale přitom vás nebude trápit pocit hladu. Látky v něm obsažené navíc optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR se dají zakoupit pod názvem GMN Complex za 399 Kč.

Kokosový olej funguje jako přírodní botox

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blahodárné účinky kokosového oleje jsou známy od nepaměti. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí. Proto si vysloužil přezdívku „přírodní botox“ a přípravky obsahující kokosový olej jsou velmi oblíbené po celém světě. Používají je i nejznámější celebrity: Herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že si kokosovým olejem udržuje perfektní pokožku, Kourtney Kardashian si jím ošetřuje vlasy a supermodelka Miranda Kerr či herečky Jennifer Aniston a Angelina Jolie si zase dopřávají kokosový olej jako součást každodenní stravy. Ověřte si také, že díky kokosovému oleji si i během sychravého podzimu zajistíte hedvábnou pleť a zářivé vlasy! Lze jej využít i pro skvělou regenerační masáž a v neposlední řadě se kokosový olej výtečně hodí i do kuchyně – neobsahuje cholesterol a jídlům dodává přirozené exotické aroma. Nyní lze balení prvotřídního bio kokosového oleje zakoupit jen za 189 Kč!

Bahenní balíček pro krásnou pokožku a zdravé klouby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V tomto balíčku jsou zkombinovány nejprodávanější a nejoblíbenější kosmetické výrobky z Mrtvého moře. Vhodné jsou pro ženy i pro muže. Všechny tyto výrobky obsahují léčivé bahno z Mrtvého moře, které obsahuje 40 minerálů – hořčík, vápník, draslík, chloridy, zinek, lithium, chrom, železo, jod, barium a další. Bahno má blahodárné a léčivé účinky na mnohé problémy: uvolňuje bolesti svalů a kloubů, má velmi účinné čistící vlastnosti, absorbuje mastnotu a nečistotu pokožky, je obzvláště doporučeno na lupénku či jakékoli ekzémy. Dále pak je doporučeno na revma, artritidu, únavové zlomeniny, akné, seboroickou dermatitidu, nadměrné pocení, opary, kožní plísně, svědění pokožky, lupénku a strupy ve vlasech, vypadávající vlasy atd. Je to přesně ta věc, která vás během podzimních dní postaví na nohy!

SPA set vanilka - lázně u vás doma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až si budete po dlouhém dni dopřávat sprchu či koupel, rozhodně ji nezapomeňte doplnit o přírodní výrobky z tohoto setu. Aromatický tělový peeling se solí z Mrtvého moře je ideální pro intenzivní revitalizaci pokožky. Odstraňuje odumřelé buňky, vyživuje pokožku, zpomaluje stárnutí kůže a zanechává ji vláčnou, svěží a nádherně voňavou. I aromatické tělové máslo, které se používá po koupeli, bylo vyvinuto pro omlazení a hydrataci pokožky. Obsahuje mimo jiné mastné kyseliny omega 3 a 6, rakytník, pupalkový olej, výtažky z aloe vera a zelený čaj. Doporučujeme tělové máslo používat mimo jiné při dietě nebo v průběhu těhotenství, jelikož jeho složky pomáhají v prevenci strií. Tento unikátní výrobek zanechává pokožku pevnou a pružnou s okouzlujícím aroma.

Echinacea vás ochrání před chřipkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte se zaskočit každoroční vlnou chřipek, která už klepe na dveře! Doporučujeme vám tento potravinový doplněk pro zvýšení imunity organizmu. Echinacea pomáhá chránit před nachlazením a podílí se na zlepšené schopnosti rekonvalescence organismu. Stačí užívat jednu tabletu denně a vaše odolnost proti nejrůznějším virózám se výrazně zvýší!

Další články

Načítám