Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za půl roku vztahu s novým partnerem Jakubem Malinou zvládla Eliška Bučková (34) přibrat pět kilo. Přestože na ní některé oblečení stále ještě plandá, je fajn vidět, jak se postupně zaobluje, a nikdo už ji tedy nemusí nepodezřívat z anorexie. "Musím si doplnit šatník," svěřila modelka.

Spojila příjemné s užitečným a na nákupy se vypravila do charitativního Hvězdného bazaru, který zaštiťuje poslední manželka zpěváka Davida Kollera Sylva. Spolu s Eliškou se na akci zastavil i režisér Jakub Kohák, který se rozhodl, že Elišce s výběrem pomůže. Že mají poněkud odlišný vkus, je ovšem vidět na našich snímcích.

Hvězdný bazar je charitativní obchod, který provozuje Česká asociace paraplegiků. Oslovují známé osobnosti, aby věnovaly cokoliv, co vyřadí ze svého šatníku a domácnosti. Tyto sběratelsky zajímavé předměty pak prodávají široké veřejnosti v kamenném obchodě a prostřednictvím e-shopu. Obchůdek slouží zároveň jako tréninkové pracoviště pro vozíčkáře, kteří mají problém si sehnat práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám