Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Moniku Marešovou (49) potkali předposledně, nedalo nám to, abychom si trochu nezašťourali v tom, že jí přes léto krapet narostlo pozadí. Ale nenaštvala se, teď už chápeme proč. "Chlapi, se kterými jsem byla, měli vždycky rádi, že je mne zač chytnout," řekla nám Monika, která má ve svém životě nového muže.

O novém partnerovi nechtěla mluvit, nakonec se přiznala. "Ano, přítele mám." Více ale říct nechtěla. „Nechci ani specifikovat, jak dlouho spolu jsme," řekla Super.cz po zkušenostech, kdy se o nových láskách rozpovídala, ale ony jí, bohužel, dlouho nevydržely.

Nový Moničin partner není z prostředí šoubyznysu, a to je též důvod, proč o něm Monika mluvit nechce. Podle našich informací se pohybuje v oblasti realit a stavebnictví. Není to žádný nezkušený zajíček, je o trochu starší než Monika a zatímco ona má s Leošem Marešem (47) dva kluky, on je prý otcem tří dětí.

Reklama

Další články

Načítám