Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejnovější českou modelingovou star, kterou začíná znát celý módní svět, je bezpochyby Hana Jiříčková. Důkazem jsou její poslední aktivity. Hanka zářila na posledních týdnech módy v několika světových metropolích a předváděla pro ty nejúspěšnější návrháře.

V New Yorku to byl například Marc Jacobs, Alexander Wang či Oscar de la Renta, v Londýně pak exkluzivně předvedla modely Toma Forda, pak pokračovala v Miláně, kde spolupracovala se značkami Dsquared, Etro nebo Trussardi. Velkolepý úspěch završila na molech v Paříži přehlídkami pro Emanuel Ungaro, Vionnet či Balmain.

Hana, která svou kariéru v Čechách začala vítězstvím v soutěži Elite Model Look, se také objevila na další titulce prestižního magazínu Vogue, tentokrát portugalské edice, a pětkrát za sebou fotila pro francouzskou mutaci tohoto titulu. Ozdobila také titulní stranu časopisu Russh a v jednom týdnu nafotila kampaně Max Mara a Tommy Hilfiger.

Není pochyb, že Hana, momentálně žijící s manželem Marcem v New Yorku, je jednou z největších stoupajících hvězd světového modelingu. Držíme palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám