Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Nemám v těch vlasech velkou hlavu?“ zahájila dnešní večerní přenos z vily blondýna Eva Feuereislová. Když se pak Tereza Pergnerová spojila s VyVolenými, naštěstí hned dala slovo zeleným šátkem označenému Jafarovi. Položila mu otázku, proč si myslí, že od svých spoluhráčů dostal nejvíc palců. „Protože se mě bojí. A jako úplného nováčka mě to blaží,“ prohlásil Jafar. I v jeho rukách dnes bylo, zda se do soutěže zítra po duelu vrátí. Zvolil si ale cestu hodně těžkou. Vybral si Nikol.

„Vypalcování při první možnosti mě překvapilo a přišlo mi dost taktické. Člověk, kterého si vyberu, umí být na jednu stranu příjemný, dobře se s ním povídá, je milý, inteligentní. I já jsem si s ním, a to dokonce i dnes, dokázal povídat a všechno bylo fajn, ale oba víme, že jsme si nesedli. Tento člověk by podle mě dokázal jít přes mrtvoly. A v neposlední řadě si myslím, že mu bude zelený šátek slušet, co ty na to, Nikol?“ vybral si Jafar.

Nikol už má jeden duel za sebou. Vyřadila v něm Zdeňku Souškovou.

Reklama

Další články

Načítám