Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Konec kalendářního roku nám často přidává starosti v podobě příprav na vánoční svátky a také přináší nezodpovězenou otázku, jak naložit se silvestrem. Alespoň v této věci vám můžeme pomoci a poradit – jeďte letos na chalupu.

Dopřejte si něco nového

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Atmosféra praskajícího krbu se sněhovými vločkami za oknem a vůně dobrot, která se line z kuchyně – to je něco neopakovatelného a nezapomenutelného. Je to příjemná změna, tolik odlišná od hlučných večírků, plných levného alkoholu a suchých chlebíčků.

Naše hory jsou stále v kurzu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

My vám můžeme nabídnout chaty a chalupy v těch nejžádanějších lokalitách Čech, Moravy i Slovenska. Na Šumavě, v Krkonoších, Jizerských horách, Beskydech a Tatrách – v současné době stále téměř 500 volných objektů. Nabídka se ale den ode dne ztenčuje, takže nezapomeňte: čím dříve, tím lépe vyberete!

Zalyžujete si jako v Alpách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je důležité zmínit, že cenově vycházejí silvestrovské pobyty na horách stále výhodněji u nás než např. v Rakousku nebo v Itálii. Mnohá lyžařská střediska v Česku jsou zbrusu nová, anebo komplexně renovovaná, vybavená dle nejmodernějších trendů. Silvestrovský pobyt si tak můžete okořenit parádní lyžovačkou se všemi službami.

Každý si vybere dle svého vkusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Katalog zašleme každému zájemci zdarma, a protože víme, že každý upřednostňuje jiný typ dovolené, připravili jsme pro vás pohodlný rozcestník, kde si jednoduše vyberete jen ty objekty, které odpovídají vašim představám. Dostanete se tak na stránku věnovanou pouze luxusním chatám s bohatým vybavením, k chatám se SPA nebo bazénem nebo chatám s nejlepším poměrem ceny.

Další články

Načítám