Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořídit si v dnešní době čtyři děti je luxus. Je potřeba myslet hodně dopředu a zvážit, zda rodiče zvládnou tolik potomků zabezpečit. Ani ve snu by však nikoho nenapadlo, že trable běžných smrtelníků musí řešit i celebrity. Natož slavná dcera jednoho z kdysi nejbohatších Američanů Aarona Spellinga. Tori Spelling (40) ale nyní přiznala, že s rodinnými úsporami jsou na tom bídně.

Zasloužilí rodiče Tori a její manžel Dean McDermott už další přírůstky do rodiny nechtějí, a tak přišla na přetřes i vasektomie. Jenže háček nastal ve chvíli, kdy se dozvěděli, kolik taková operace stojí. Podle jejich obchodního manažera si ji nemohou dovolit.

Oba přitom byli zvyklí na vysoký životní standard. Tori jako hýčkaná dcera producenta několika z nejslavnějších seriálů 90. let, jako jsou Beverly Hills 90210, Melrose Place, Charlieho andílci, Dynastie a další, si přičichla již jako holčička k bohatství. Vyrůstala v neuvěřitelném luxusu v jedné z nejzámožnějších rodin v USA.

„Třeba peněženku jsem si nekoupila tři roky. A je to v pohodě. Když se podívám zpátky, jak jsem jako dvacetiletá holka nakupovala v Gucci, nedá se to srovnávat. Nemohu uvěřit, že jsem si myslela, jak je to důležité,“ prozradila uvědomělá Tori magazínu People.

„Není divu, že mám teď finanční potíže. Vyrůstala jsem v bohatství, o kterém mnozí ani nesní, neznala jsem nic jiného. I když jsem se snažila uskromnit, nešlo mi překonat mé zhýčkané návyky. Je tu můj nakupovací problém. Nakoupila jsem spoustu zbytečností pro děti, ať už hraček nebo oblečků,“ přiznává Tori ve své nové knize The High Life the 40-year-old.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám