Hlavní obsah
Článek

Rapper Ja Rule se rozhodl stát se autorem kuchařek. Ačkoli dříve spíš ovládal střelné zbraně a přátelil se s drogovými gangy, dva roky za mřížemi ho prý poněkud změnily. Inspirován pobytem ve vězení se rozhodl stát autorem kuchařky. Ovšem americkému hudebníkovi poněkud unikají trendy. Kuchařka to bude na pokrmy připravované v mikrovlnné troubě. Dnes už však jídlem poškozeným nezdravými vlnami ohromí málokoho.

Jeffrey Atkins, jak zní jeho občanské jméno, odešel do vězení na dva roky za držení zbraní a daňové úniky v roce 2010.

V rozhovoru s Geoffreym Zakarianem v pořadu Food Talk pak na stanici SiriusXM prozradil: „Co jíst? Bílkoviny. Jezte hodně bílkovin. Hodně ryb, hodně lososa… Já jím všechno. Ve vězení jsou docela potvory. Dělali jsme si tam lasagne, cheesecaky, měli jsme hodně různých jídel. Já ale jídlo z vězení nejím. Nechodil jsem moc často do řady na jídlo. Normálně jsme si sami vařili v cele. Jo, vařili jsme si vlastní jídlo. Takže to, co jsme si vařili, bylo docela slušné. Nebylo to tak špatné.“

Ja Rule byl propuštěn z vězení letos v květnu. Od té doby prý pracuje na kuchařce, která bude obsahovat tipy, jak si v mikrovlnce připravit vhodné jídlo, když chce člověk hodně cvičit a nabírat svalovou hmotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám