Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) opět potvrdila, že i po čtyřicítce je stále ještě módní ikonou. A vnímají ji tak nejen v Česku, ale i ve Francii, kde více než desítku let působila. Takže se po schválení z Paříže objevila na titulní stránce české edice prestižního francouzského módního časopisu.

"To byla jedna z věcí, kvůli kterým jsem několik týdnů skoro nejedla," svěřila Simona, kterou uvidíme na snímcích, na nichž je téměř nenalíčená a předvádí svoji dokonalou postavu v modelech, v nichž se nedá žádný špíček zakamuflovat.

"No, tak ostré to zase nebylo. Tedy jestli hamburgery a hranolky ve fast foodu nepatří k nějakému druhu diety," smál se její manžel Karel Vágner, který oceňuje nejen půvab, ale i ostrý jazyk své ženy, která v interview nemá obavy hovořit otevřeně nejen o světě modelingu, ale i o současné politické scéně.

S magazínem bude Simona spolupracovat dlouhodobě, je dohodnutá, že do něj bude rok přispívat. Jak to zvládne, když je zároveň maminkou, prezidentkou soutěže pro začínající modelky a k tomu samozřejmě pokračuje v práci modelky, se uvidí. Ale protože víme, že když se do něčeho zakousne, tak je jako pitbul, určitě žádnou ze svých aktivit nevzdá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám