Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tahle televize vám nebude odmlouvat. Pustí vám i pořady, které už dávno běžely, nahraje pro vás, na co si vzpomenete, pauzne se, když si potřebujete odskočit. To není sci-fi! Tuhle službu si můžete koupit už i v Česku.

Dávali to včera? Podívejte se dnes!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Placená televize, která tohle všechno umí, se jmenuje O2 TV. Můžete se s ní vrátit v čase jakéhokoliv TV kanálu až o 30 hodin zpět, a podívat se tak i na to, co už v televizi dávno běželo. Jednoduše si vyberete z programu a stisknete PLAY. To ale není všechno. Vysílání můžete kdykoli zastavit až na 15 minut, odskočit si nebo si dojít připravit malou svačinku. Díky O2 TV se už prostě nemusíte televizi přizpůsobovat.

10 hodin nahrávek zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další výhodou O2 TV je propracované nahrávání. Můžete si nahrát libovolný pořad a pustit si ho, až budete mít čas. Nepotřebujete ale žádné další zařízení, v ceně služby dostanete prostor na 10 hodin nahrávek, které zůstanou uložené 7 dní. Nahrávání přitom můžete nastavit buď pomocí dálkového ovladače přímo na své televizi, on-line na internetu anebo ze svého chytrého telefonu prostřednictvím aplikace O2 TV.

Videopůjčovna v obýváku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S televizí O2 TV mají zákazníci k dispozici také více než 1000 filmů připravených k okamžitému přehrání v O2 Videotéce – virtuální videopůjčovně. Bohatý katalog filmů je stále aktualizován a cena za přehrání filmu začíná už na několika desítkách korun.

Časově omezená nabídka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jediné, co potřebujete, abyste mohli všechny tyto výhody vyzkoušet i u vás doma, je pořídit si O2 TV. To můžete udělat on-line přímo na internetových stránkách www.o2.cz/tv. Zde se také můžete spojit s videokonzultanty, kteří vám rádi odpoví na všechny otázky a pomohou objednat službu.

Další články

Načítám