Hlavní obsah
Článek

Reality show VyVolení už přišla o svého podivína Ládíka, který neustál Duel s Honzou, který je paradoxně spjat s jeho nejpříjemnějšími zážitky ve vile. Po svém odchodu přiznal, kdo z mužského osazenstva byl předmětem jeho zájmu.

Nesmělý panic všechny šokoval, když se záhy po nástupu do vily svěřil se svou homosexuální orientací. Vzorem pro něj nejspíš byl Vladko, který už má toto přiznání za sebou a otevřenost mu před osmi lety nejspíš dopomohla k výhře v první řadě VyVolených. Ládík si s Vladkem odbyl svůj první žhavý polibek, ale o další sbližování neměl zájem.

„Nelíbí se mi ani trochu. A už vůbec si neumím představit, že bych s ním měl něco mít. To by fakt nefungovalo,“ zavrhl Ládík kolegu ze soutěže. V jeho tajných představách totiž figuruje Honza, s nímž ho spojovalo několik intimních úkolů, během nichž se Ládík pořádně začervenal. „Lízání jogurtu, bodyshot... to byly určité super zážitky, užíval jsem si to,“ přiznal nesmělý soutěžící. Honza si ovšem ve vile vybral Nikol a o Láďu nejevil sebemenší zájem.

Introvert Láďa ovšem své účasti ve VyVolených nelituje, protože měl díky společným vodním radovánkám možnost prohlédnout si pěkně zblízka pohledné kolegy. „Když tam začali po měsíci přicházet hezký mužský, tak to bylo docela těžký,“ dodal neúspěšný soutěžící, který tak nepřímo označil Honzu a Pepu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám