Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) se nerad podřizuje. Důkazem toho je i jeho chování za volantem. Nejenže řídí bez rozsvícených světel, navíc naprosto ignoruje rezervované parkovací plochy pro rezidenty. Fotoreportéři Super.cz ho totiž načapali, jak v centru Prahy parkuje v modré zóně. A sám slavný moderátor přiznává, že to nebyl ojedinělý případ.

„Parkuju tam docela často, ale ještě mě neodtáhli. Je to asi zázrak, protože vím, že se tam odtahuje často. V podstatě jenom čekám, kdy si nějaký dobrák uvědomí, že je to moje auto a zavolá odtahovku,“ svěřil se Super.cz Mareš, který těmto móresům naučil i svou mladší přítelkyni Hanku Svobodovou (35). I ona totiž pravidelně parkuje bez povolení v zakázané zóně. Jen s jedním rozdílem. Její auto je trnem v oku všem sousedům. Tak si své Audi R8 na odtahovém parkovišti vyzvedává skoro obden.

„Je to tak, odtahují mě docela často. Sice jsem si už zvykla, ale vždycky je to nepříjemné,“ vysvětlila Svobodová, která za odtahy měsíčně utratí majlant. Možná by bylo levnější koupit si za třicet šest tisíc roční povolenku. Mareš a Svobodová by se tak alespoň nemuseli každý večer obávat, jestli ráno najdou svůj vůz na místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám