Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) si konečně může oddychnout. Ale jen na malou chvíli! Sice se zbavila starostí s exekucemi, kvůli kterým měla obstavený majetek, protože nebylo doplaceno odškodnění vdově po zemřelém motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi (†63), na druhou stranu už by se měla chystat k soudu. Olga Rotreklová žádá další zadostiučinění a úhradu ušlého výdělku.

Dara Rolins usmrtila svým autem motocyklistu Rotrekla již před třemi lety, dosud ale nejsou všechna jednání kolem odškodnění ukončena! Rolins, která za to, že srazila muže na jeho polovině vozovky, dostala jen tříletý zákaz řízení (podmínku jí zrušila amnestie), už nečelí exekucím za to, že vdově po muži nebylo vyplaceno odškodnění, na které měla zákonný nárok (pojišťovna už vše uhradila). Avšak není všem dnům konec: už jsou proti ní podány hned dvě žaloby.

„Jednou z nich se paní Rotreklová domáhá uhrazení například ušlého výdělku za dobu pracovní neschopnosti, správního poplatku za odhlášení skútru po jeho likvidaci a podobně,“ řekl Sedmičce právník Rotreklové Karel Friml.

Druhá se týká zadostiučinění. „Jsme přesvědčeni o tom, že rodina má na takové odškodnění nárok, protože vnučka vyrůstá bez dědy, dcery nemají otce a paní Rotreklová nemá manžela,“ dodal advokát. Dara Rolins, která zatím rodině ze svého nezaplatila prý ani korunu, tak brzy bude u soudu jako doma!

Reklama

Další články

Načítám