Hlavní obsah
Článek

Že spolu Vašek Noid Bárta (43) a expřítelkyně Leoše Mareše (47) Gabriela Dvořáková (35) randí, Super.cz přinesl před půlrokem první. První jsme byli i s přiznáním dvojice, že je skutečně spolu, a uveřejnili jsme poprvé i exkluzivní společné fotografie páru. Podívejte se nyní na videoklip Vaška Moře kupodivů, v němž mu pózuje i jeho láska. Co všechno ukazuje?

Dosud byla k vidění jen malá ochutnávka, nyní si lze prohlédnout celé video. „Potřeboval jsem původně jen její nohy, pak jsme toho ale natočili víc,“ vysvětluje rocker, který si pořídil filmovou kameru a všechno si natočil sám. Na výsledku to ale není poznat.

Písnička je o tom, že když muže přepadne touha, nemá se jí bránit. „To znám i z našeho vztahu. V den křtu jsem celý den zkoušel, pak jsem měl asi dvě hodinky času, tak jsem nelenil a běžel za Gábinkou,“ ušklíbá se alfa samec Noid.

Ten rozhodně nezahálí a připravuje se na další práci. Kromě účinkování v muzikálech mu už desátého prosince začíná turné se symfonickým orchestrem pod taktovkou Kryštofa Marka. Hosty jeho vlastní tour budou Bára Basiková, Emma Smetana, Gabriela Demeterová, Ondřej Brzobohatý a Ondřej Ruml.

Reklama

Další články

Načítám