Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zdeňka Soušková (25) je už sice z kola ven, ale na její plastickými chirurgy vylepšené tělo je vždy příjemný pohled. Pozorovatelé však nemohou přehlédnout její obrovskou jizvu na břiše.

Když se Zdeňka objevila v plavkách, pozornost na sebe strhla silikonovými ňadry, ale přesto nešlo přehlédnout šrám na její kráse. Jizva na jejím břiše vzbuzovala řadu otazníků a vše nasvědčovalo tomu, že má za sebou vážnou operaci, o níž nechce mluvit.

Jak se nám ovšem podařilo zjistit z archivních fotek, Zdeňka si nechala odstranit tetování, přestože tvar jizvy tomu příliš neodpovídá. Na sedm let starých snímcích má ovšem kůži ozdobenou motivem, který už na jejím těle nenajdeme.

Co Zdeňku přimělo k bolestivému zákroku, při němž bylo laserem odstraněno tetování, které si vysnila? V pubertě si chtěla dopřát všechny zakázané věci, ale brzy se jí změnil vkus.

„Měla jsem strašně přísnou výchovu, rodiče nám nic nedovolili. A když mi bylo 16, chtěla jsem to dohnat. Přišlo první, druhé, třetí, čtvrté tetování. To na břiše se mi přestalo líbit, nechtěla jsem ho tam mít,“ svěřila se nám bývalá účastnice VyVolených, jíž nevyšla romance s kolegou Thomasem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám