Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) patřila ještě před půl rokem k hvězdám českého šoubyznysu, do kterého vtrhla jako neřízená střela poté, co na loňském karlovarském filmovém festivalu otěhotněla s ženatým manželem moderátorky Gábiny Partyšové Josefem Koktou.

Následovala hotová mediální smršť řízená z větší části její matkou Monikou, s níž se Ornella nakonec beztak rozkmotřila. Mladičká Ornella za tu dobu prošla velkou proměnou. Podívejte se do naší fotogalerie, jak se ze zamilované devatenáctileté studentky stala jako mávnutím kouzelného proutku žena, jejíž těhotenství a milostné peripetie se záletným ženáčem prožíval celý národ takřka v přímém přenosu.

Ani po ostře sledovaném porodu syna Quentina nezmizela nejsledovanější matka roku lidem z očí. Tu a tam se objevila na nějakém večírku, nebo se nechala zvěčnit, jak po porodu krásně zhubla či jak Quentinek roste jako z vody.

Poté, co se Ornella pohádala se svou matkou Monikou, stáhla se do ústraní a rázem o ní nebylo vidu ani slechu. Ten, komu Ornella chyběla, ale nemusí zoufat. Protřelá mamina nedávno vylezla z nory a všechny šokovala radikální změnou image.

Z naivní blondýnky je teď vyzývavá sexy zrzka, která si rozhodně nenechá nic líbit. Ornella se zřejmě nechala inspirovat podzimními barvami a navíc dělá všechno pro to, aby Koktu, který je znám svou slabostí pro něžné pohlaví, neomrzela.

Reklama

Další články

Načítám