Hlavní obsah
Článek

Těžko by režisér Mikoláš Tyc mohl do hry obsadit vhodnější herečku, než je Barbora Mottlová (37), obzvlášť, nese-li kus název Erotikon doktora Š.

Před pár dny měla tato autorská hra světovou premiéru a byla to opravdu podívaná. Sexy herečka, která na jevišti obměňuje polohy i muže, si v již zmiňované hře, kterou uvedlo Šaldovo divadlo, střihla hlavní roli. A že je Bára vášnivá herečka, je patrné hned od začátku.

Jedna milostná scéna střídá druhou, stejně tak se střídají i muži v Bářině přízni. Nejprve se pokorně vdá, ale velmi záhy se do manželské dvojice připlete další muž a tím je F. X. Šalda, po němž je divadlo pojmenované. Vzniká tak milenecký trojúhelník, do kterého se vplete ještě další muž. Mottlová má tedy po celou dobu představení plné ruce práce. Stejně tak i její kolegové.

„Já jsem zcela monogamní, ale proč si nezkusit, co je to za nervák a potěšení mít více mužů najednou,“ zasnila se Bára. „V téhle hře Erotikon doktora Š. je opravdu hodně erotiky, řekla bych. Tohle představení vzniklo údajně hlavně jako studijní materiál pro školy, aby se žáci dozvěděli o životě a tvorbě jedné z českých osobností. Myslím, že si ti malí studentíci odnesou nových vědomostí a poznatků až až. Určitě taky nabudou dojmu, že divadlo není jen ulejvárna z matiky," směje se Barbora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám