Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na britského komika Russella Branda (38) prasklo tajemství, o němž neměla nejspíš tušení ani jeho dnes již bývalá manželka Katy Perry (28). Ta teď nejspíš nelituje toho, že se s tímto bouřlivákem rozvedla.

Russell Brand neměl nikdy o ženy nouzi a údajně jeho postelí prošly stovky příslušnic něžného pohlaví. Jeho sexuální choutky však byly natolik vytříbené, že zatoužil po anonymním sexu s neznámým mužem za dost podivných okolností.

„Procházel jsem po Soho různé gay bary a v jednom jsem se zeptal, jestli se někdo od mě chce nechat vy**nit. Jeden chlap hned odpověděl, že jo. Tak jsme šli na záchod a on vytáhl penis. Nebylo to hezké,“ popsal podle deníku The Mirror Brand svůj sexuální zážitek, k němuž došlo v době, kdy byl závislý na heroinu.

Intimní zkušenost s mužem přirovnal k „masírování lysého krtka“ a o mužská přirození dále nejevil zájem. „Na obrazech to vypadá fajn, ale ten jeho byl jako hadr,“ zhodnotil výbavu neznámého muže Brand, jemuž manželství se slavnou zpěvačkou vydrželo jen půldruhého roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám